Met name de gebruikers van de Facebook-groep werden er onlangs op geattendeerd dat er op 11 april a.s. een grote reünie op Odulphus gehouden zou worden. Dat is helaas niet waar. De enthousiaste meiden die het bericht hadden verspreid, hadden helaas de ‘bron’ van het bericht verkeerd geïnterpreteerd.

Er is op 11 april wel een jaarvergadering van de Vereniging Oud-Odulphianen. Op die jaarvergadering, die natuurlijk wordt afgesloten met een borrel, zijn alleen de leden van de Vereniging welkom.

Van die vereniging kan iedere oud-Odulphiaan, leerling en personeelslid, lid worden door het formulier in te vullen. Alleen mensen die dat formulier hebben ingevuld zijn dus lid. Volger van de vereniging op Facebook of LinkedIn zijn dus niet automatisch lid van de vereniging! Op de website kun je ook zien wie er inmiddels allemaal lid zijn geworden (bijgewerkt tot feb 2015, binnenkort geactualiseerd!). Dat zijn er inmiddels bijna 500.

De enthousiaste meiden zijn inmiddels lid geworden van de vereniging en gaan meehelpen om een echte reünie te organiseren die vermoedelijk in 2016 zal plaatsvinden.

Groet,

Cor Luijsterburg,
Voorzitter Vereniging Oud-Odulphianen

Laat reactieformulier zien

© 2023 Vereniging Oud-Odulphianen