Laat een bericht achter…

NB Wil je reageren op een van de berichten op de voorpagina of een tekst op een van de andere pagina's, dan kun je dat daar doen.

Deze pagina is bedoeld voor algemene reacties.

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 103 niet laden

Netwerken

Oud-Odulphianen zijn er ook voor elkaar. Ze kunnen elkaar op allerlei manieren ondersteunen. Denk bijv. aan een student (oud-Odulphiaan) die een stageplaats zoekt, aan een werkgever die juist graag een stagiair zou willen hebben. Of je zoekt mensen die je iets meer kunnen vertellen over een of ander. Zo zijn er tal van zaken waarbij oud-Odulphianen elkaar zouden kunnen helpen.

Je kunt een vraag via het formulier onder op deze pagina plaatsten.  Wie op een vraag wil reageren, kan dat doen via het formulier links op de pagina. De reactie verschijnt niet in beeld, maar komt terecht bij de redactie van de website die hem doorstuurt naar de vraagsteller. Reacties van niet-leden worden niet doorgestuurd.

Foto's gevraagd
De redactie van de website wil graag in het bezit komen van gedigitaliseerd e oude foto's van het leven op Odulphus. De foto's kunnen gepubliceerd worden op deze site.
Jan Huijs
Foto's
Ongetwijfeld bekend, maar toch: Er is een dubbel-cd, gemaakt 25 september 1999 waarop > 1600 foto's bij gelegenheid van het 100 jarig bestaan.
Zijn die CD's misschien te koppelen aan deze website?

Cor Luijsterburg
foto's
Dat gaan we proberen. Tot nu toe is het niet gelukt de foto's van de cd's te halen.
Laat reactieformulier zien

© 2023 Vereniging Oud-Odulphianen